Здравейте, приятели! Печелившите участници, които ще получи подарък от нашата игра са:1. Теодора

...
Здравейте, приятели! Печелившите участници, които ще получи подарък от нашата игра са:1. Теодора
Коментари Харесай

Подаряваме ви компактната пудра SPF 50+ Avène

Здравейте, другари! Печелившите участници, които ще получи подарък  от нашата игра са :

1. Теодора Василева

2. Елена Генчева

3. Димана Стоянова

..............................................................................................................................................................

Обожавам подаръците! Ама в действителност доста. Често не съумявам да спестя пари за нещо, което бих желала да имам. Сигурна съм, че има доста девойки като мен – всички сме наясно с рисковете и заплахите за кожата ни, само че просто не всеки път съумяваме да отделим средства, с цел да се предпазим. В Клуба на девойките през днешния ден подаряваме на три от вас едно от нашите дребни съкровища – .  



 разказах за какво тази марка е измежду персоналните ми любимци.  покрива всичките ми критерии за хубава козметика: тя е без химични филтри и аромати и има широкоспектърна UVB-UVA отбрана. Водоустойчива е и е доста подобаваща за сензитивна кожа. Продуктът е oil free и съдържа пре-токоферил, който е прекурсор на витамин Е, мощен антиоксидант. Той пази клетките на кожата от свободните радикали.



Компактната пудра прикрива несъвършенствата на кожата и изравняват тена, при положение на неравномерна пигментация.

Ако вашата кожа е алергична към химични филтри и аромати; сензитивна към слънцето и то ви предизвиква разнообразни дразнения и проблеми, то тази пудра е тъкмо за вас.



Продуктът е част от Минералната серия на Eau Thermale Avène , с доста висока отбрана при нетолерантна и склонна към алергии кожа. Комплексът от минерални филтри отблъсква светлината и  разпръсква UV лъчите като бариера за оптималната отбрана. Kомпактната пудра се предлага в два цвята – Пясък и Мед.

Можете да спечелите, в случай че се регистрирате за играта ни в Клуба на девойките!
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР